اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

جنجال رسوایی تجاوز خاخام ارتش اسرائیل به نظامی زن

رسوایی رابطه جنسی و تعرض افسر عالی‌رتبه خاخامی ارتش اسرائیل به یک همقطار زن خود جنجال بزرگی آفریده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های عبری زبان از جمله شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی به افشای تعرض یک افسر بخش خاخامی ارتش اسرائیل به یکی نظامی زن اسرائیل پرداخت و به نقل از فرماندهی خاخامی ارتش ادعا کرد، که آن‌ها از این مسئله اطلاعی نداشتند.

به نوشته این رسانه‌ها، بخش خاخامی نظامی ارتش اسرائیل بعد از افشای تعرض یک افسر بلندپایه این یگان به یکی نظامی زن، به لرزه در آمده است.

قرار است ابعاد جدیدی از تعرض این افسر بلندپایه توسط ارتش افشا شود، رسوایی که اولین بار خواهر این نظامی زن آن را افشا کرد و باعث شد تا خاخام‌های ارشد ارتش اسرائیل ادعا کنند از وجود چنین اقداماتی در یگان خود اطلاعی نداشته‌اند.

سرتیپ ایال کریم، خاخام نظامی ارتش اسرائیل امروز سه شنبه در نامه‌ای به فرماندهان ارشد ارتش اسرائیل، در رابطه با رسوایی تجاوز جنسی یکی از خاخام‌های ارتش به یک افسر زن توضیحاتی را ارائه کرد.

این توضیح بعد از آن صورت گرفت که قرار است شامگاه سه شنبه جزئیاتی در رابطه با این اقدام غیر اخلاقی خاخام مذکر که نامش اعلام نشده در رسانه‌ها منتشر شود.

خاخام ارتش رژیم صهیونیست در عین حال ادعا کرد اقدامات افسر بخش خاخامی سال‌ها پیش و در زمان جوانی این فرد رخ داده بود.

فرمانده خاخامی رژیم صهیونیستی در عین حال اذعان کرد فرد مذکور از افسران بلندپایه بوده و به محض افشای این مسئله تدابیر لازم درباره وی اتخاذ شده است.

این خاخام ارشد در عین حال مدعی شد هنوز برای فرماندهی خاخامی نظامی ابعاد این مسئله به طور کامل مشخص نشده است و در عین حال طبق دستور العمل‌های موجود با این فرد برخورد شده است.

گفتنی است با وجود بایکوت شدید ارتش رژیم صهیونیستی، اما اخبار و گزارش‌های متعددی در رابطه با تجاوز‌های جنسی و تعرض‌های صورت گرفته به نظامیان زن توسط افسران مافوق آن‌ها به رسانه‌ها می‌رسد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار